Ігри Підірви це

Битви для двох гравців в заплутаному лабіринті – основа ігор «Підірви це». Вибравши персонаж, ознайомившись з його можливостями і план лабіринту, гравцям належить вирішити, як знищити ворога, використовуючи найрізноманітніші бомби, міни, вибухають пастки різної потужності і радіуса дії. Той, хто зуміє уникнути підступів ворогів і розставити свої «секрети», які будуть вибухати вчасно, знищуючи сили протиборчої сторони, стане переможцем. Різноманітність карт і видів вибухає арсеналу, безліч варіантів проходження вже знайомого шляху роблять ігри Бомбери ненудними і постійно новими для гравців. Боротися можна проти інтелекту комп'ютера. Але, все ж, гра з цим супротивником – набагато більш захоплююче заняття. Тому сміливо вибирайте гру на двох і починайте битву з друзями. Набираючи очки за кожного висадженого солдата ворожої армії, можна значно покращувати свою армію. Різноманітні бонуси, які трапляються під час проходження того чи іншого лабіринту, можуть істотно підвищити вашу бойову здатність. Значить, треба як можна більше їх знайти і зібрати, поки ваш супротивник не добрався до них.

.
на початок